Ratkiriemukkaat vuokralaitteemme

Meillä on vuokrattavana paljon laitteita, pelejä ja vehkeitä, ja lisää on tulossa. Laitteistamme löytyy varmasti sopivaa kaiken ikäisille osallistujille, erikokoisiin tapahtumiin ja monenmoisiin tiloihin. Jos tapahtumassa halutaan järjestää pientä kisailua, meiltä löytyy siihenkin paljon hauskoja vaihtoehtoja.

Tutustu laitetarjontaamme, ja valitse sopiva laite tai vaikka useampi. Jos valitseminen on vaikeaa, voit kysyä meiltä apua. Mietitään yhdessä, mitkä laitteet toimivat parhaiten tapahtumassasi.

Hiiohoi! Meidän pomppulinna kruunaa juhlan kuin juhlan.

Merirosvolinna viihdyttää juhlavieraita ja koristaa juhlatilaa, kätevää. Pomppulinnaan mahtuu samaan aikaan 9 lyhyttä tai 4 tosi pitkää pomppijaa. Omaa vuoroa jonottaessa voi vaikka ihailla merirosvoaiheisia kuvia.

POMPP POMPP

Tämäpä ei ole ihan mikä tahansa biljardi.

Jalkapallon ja biljardin voi yhdistää mukavasti. Tässä pelissä pallot eivät ole ihan niin kovia kuin tavallisessa biljardissa, ja pelipöydällä saa juosta. Palloja ”lyödään” potkaisemalla tai vierittämällä, miten vaan sovitaan.

Onko kierteet kunnossa? Entä kengät kondiksessa? Vapise O’Sullivan, täältä tullaan!

SNOOKER TIME

No nyt on näköä, kokoa ja jännitystä!

Jalkapallo-dartsissa jalkapallo ja darts yhdistyvät koukuttavasti. Jättitaulun toiselle puolelle potkitut pallot tarttuvat tauluun tikkojen tapaan ja toisella puolella ne on tarkoitus saada menemään erikokoisten reikien läpi. Puolesta riippumatta pisteitä saa osumatarkkuuden mukaan.

NAPAKYMPPI

Nyt otetaan myyrästä mittaa. Kumpi on nopeampi, myyrä vai sinä? Vai onko pelikaveri sittenkin nopein?

Tässä kahden pelaajan pelissä mätkitään myyrää nuijalla. No oikeasti mätkitään vaan valoa, joka on leikisti myyrä. Valot syttyvät ja sammuvat, ja pelaajat nuijivat. Hauska ja hieno peli.

NUIJIMAAN...

Jalkapalloa ilman jalkoja…

Ilmajalkapalloareenalla pallo pitäisi saada maaliin ilman avulla. Ja torjunnatkin tehdään ilmalla. Pelissä tarvittava ilma tulee areenan laidalla olevista tötteröistä. Itse ei siis tarvitse puhaltaa, onneksi. Pelaajia kummassakin joukkueessa voi olla 1–3. Peliin saa vaihtelua ja lisää jännitystä käyttämällä erilaisia ja -kokoisia palloja.

MAALII!!!

Taikapalloareenan kahdella sivulla on kartionmuotoisia tolppia, joista virtaava ilma pitää värikkäitä palloja ilmassa. Palloja voi leijuttaa pitkin areenaa tolppia kääntelemällä. Tai palloja voi pitää maalitauluina, ja ampua niitä Nerfeillä.
Huom 1! Nerfit eivät kuulu tähän pakettiin, mutta meiltä voi vuokrata sellaisia. Kätevää, eikö vaan.
Huom 2! Taikapallot toimivat myös ilman taikuria. Taikuri ei kuulu tähän pakettiin, mutta meiltä voi kyllä tilata sellaisenkin.

HEI ME LEIJUTAAN

Nyt on vaikea sanoa onko painijoilla vai katsojilla hauskempaa! Varmasti kaikilla.

Sumossa on yksinkertainen tavoite, työntää vastustaja ulos tatamilta tai kaataa hänet. Periaatteessa helppoa, mutta kun painijan yllä on topattu sumopuku, jossa liikkuminenkin näyttää vähemmän ketterältä, muuttuu touhu hulvattomaksi. Tätä on ihan pakko päästä kokeilemaan!

KIMARITE

Valot vilkkuu, kuka pysyy parhaiten perässä?

Nopeuspeli sytyttelee valoja kiihtyvään tahtiin ja pelaajan pitäisi napautella painikkeita samassa järjestyksessä. Kuulostaa helpolta, mutta ei se ihan niin helppoa ole. Mainio laite kisailuun juhlaväen kesken taikka vaikka itseään vastaan.

VIHREÄ ... KELTAINEN

Testataanpa reaktionopeutta melkein kuin formuloiden starttiviivalla.

Nappaa se -pelin kaksintaistelussa erän voittaja on se, joka valon sammuttua nappaa nopeammin oikean sauvan. Illan nopeimman voi selvittää vaikka turnauksella. Tämä toimii mainiosti myös joukkuekisana.

 

READY STEADY GO

Ei ole todellista! Videopelien ehdoton legenda Atari Pong on nyt käsin kosketeltavissa!

Tämä ei ole ihan sama peli, joka tuli markkinoille just 1972, mutta melkein. Periaate on sama, pelataan pingistä. Pelivälineet tosin ovat aavistuksen pikselöityneitä, mutta se ei menoa hidasta. Yhtä koukuttava kuin silloin joskus…

PONG PONG PONG

Pääsikö darts-kärpänen iskemään, mutta oma taulu unohtui sateeseen ja muuttui suppiloksi? Eikä sitä perinteistä tikkataulua viitsi (tai saa) tuoda sisätiloihin… Eikä pubiinkaan viitsi, jaksa tai huvita joka ilta mennä…

Ei hätää! Meillä on vuokrattavana tosi laadukas darts-tikkasetti. Taulun ja tikkojen lisäksi settiin kuuluu taulun kiinteä suojakehys sekä lattiaa suojaava heittoalusta.

BULLSEYE

Pub-tikkataulu eli darts taulu

Tämän vempeleen tuntee ihan varmasti jokainen! Onnenpyörä toimi niin pienissä juhlissa kuin isommissa tapahtumissa.

Kyllähän jännittää, kun onnenpyörä laitetaan pyörimään. Voittona voi olla monenlaista mukavaa, vaikkapa herkkuja tai pikkupalkintoja. Mikäänhän ei estä arpomasta pyörällä myös vähän jännittävämpiä asioita totuus tai tehtävä tyyliin... Onnenpekan ei tarvikaan suorittaa sitä ihan pahinta tehtävää, vaan selviää vähän helpommalla. 

Kokeile onneasi

Ei voi olla totta, ilmassa leijailee rahaa!

Tämä laite saattaa olla TV:stä tuttu, ja nyt sen voi vuokrata meiltä. Seteleitä, tarjouslappusia, arpalipukkeita ja muita paperilappusia leijuttava kone sopii mainiosti esim. kauppakeskusten tai liikkeiden tapahtumiin. Ja voihan sille keksiä monia mukavia sovelluksia juhlissakin. Vain mielikuvitus on rajana.

MONEY MONEY MONEY

Käyttivätköhän ninjat tällaisia putkia?

Puhallustikka on viihdyttävä tarkkuuslaji, jolla on helppo järjestää mukavaa kisailua. Pelissä puhalletaan tikkoja puhallusputkella 3–10 metrin etäisyydelle sijoitettuun maalitauluun.

Huom! Koska ammuttavat tikat ovat teräviä, lapset saavat käyttää puhallustikkoja vain aikuisen valvonnassa.

TAVOITTEENA HÄRÄNSILMÄ

Luoditonta, ruuditonta, melutonta ja laseritonta ammuntaa. Kyllä kiitos!

Vaikka meidän kivääri näyttää ampumahiihtäjien kisoissa käyttämältä aseelta, on se erittäin turvallinen. Käyttämämme ampumajärjestelmä on optinen, ja se perustuu infrapunavalon ja kameran hyödyntämiseen. Tarkkuusammuntakisa tällä laitteistolla sopiikin hyvin ohjelmaksi erilaisiin tapahtumiin ja mukavaan yhdessäoloon.

OSUMIA VAI PUMMEJA?

Jos muistat jotain viime vuosituhannesta, nämä on niin sulle!

Kaappimallisessa retropelikoneessa on tetris, ping pong ja noin 300 muuta retropeliä! Telkkariin (tai nykyaikaisempiinkin näyttöihin) liitettävässä retropelissä on yli 3800 peliä! Pienissä retropeleissä pelejä on vähemmän, mutta tunnelmaa riittää. Suositellaan viime vuosituhannella syntyneiden lisäksi rohkealle ja seikkailunhaluiselle nuorisolle.

PALATAANKO MENNEISYYTEEN?

Meiltä saa magian lisäksi makiaa!!!

Hattarakoneessa yhdistyy huvi ja hyöty, tai no huvi ja herkuttelu. Tällä koneella saa tehtyä suussa sulavia herkkuja käden käänteessä ihan tavallisesta taloussokerista. Juhlaväki ei varmaan pane pahakseen, vaikka joutuu osallistumaan herkkujen tekemiseen tai katsomaan niiden valmistusta. Nam!

NAMI NAMI NAMI

Onnenpyörä, pallonpudotuspeli, pulmapalikat, hiiren mäiskintä -peli, sokkolasit, kännilasit, beer pong -laivanupotus, kuvausrekvisiittaa, savukone...

Meiltä löytyy vaikka ja mitä. Ja kokoajan tulee lisää pelejä, juhlarekvisiittaa ja paljon muuta! Välissä yllätytään itsekin siitä, mitä kaikkea löytyy.

PELI JOS TOINENKIN

Vaikka meiltä löytyy vaikka ja mitä, tutkailemme jatkuvasti uusia juttuja. Ja on meillä tilauksessakin kiinnostavia vempeleitä, kunhan saadaan ne varastolle. Ilmoittelemme uutuuksista täällä heti, kun olemme saaneet ne käsiimme ja päässeet niitä testaamaan.

Uusin vempaimemme on Darts eli Pub-tikka. (Siis sellainen tikka-versio. Jalkapallo-darts meiltä on löytynyt jo pidempään.)

UUTTA JA IHMEELLISTÄ

Tiedätkö jostakin maagisen mahtavasta laitteesta, jota meillä ei vielä ole? Mielenkiintoista, mekin haluamme ehdottomasti kuulla siitä lisää.

Kerro meille!

 

Kaikki laitteemme (ja taikurimme) sijaitsevat Oulussa. Laitteet voi hakea salaisesta varastostamme taikka voimme tuoda ne teille. Sovitaan asiasta samalla kun varaatte laitteita.

Tutustu kuljetuspalveluumme ja vuokrausehtoihimme.