Saammeko esittäytyä?

 

Olemme Roope ja Mika, kaksi nuorisotyön ammattilaista Oulusta. Jossain vaiheessa kahvikuppien ääressä saimme idean yhteisestä viihdealan yrityksestä. Tarpeeksi ideaa pompoteltuamme päätimme lähteä toteuttamaan sitä. Siitä alkoikin suuri seikkailu. Aluksi suunnitteltiin ja ideoitiin, kunnes kesällä 2021 syntyi Viihdemagia!

Nyt ollaankin siinä pisteessä, että meillä on jo mukavasti palveluja, toimintoja ja laitteita tarjolla viihdettä hakeville. Ja lisää tulee koko ajan.

Tämä on meille mukavaa ja mielekästä tekemistä. Ja uskomme sen näkyvän myös meidän toiminnassa ja tekemisen laadussa. Meillä kummallakin on vahva kokemus ohjaamisesta sekä erilaisten aktiviteettien järjestämisestä ja ideoimisesta. Ei muuta ko tuumasta toimeen!

Viihdemagia, palveluksessasi!

Taikuri_Roope-8 sähköposti.jpg

Hei! Roope tässä!

Olen nuorisotyön ja magiikan ammattilainen. Oululaisten lasten ja nuorten parissa olen työskennellyt yli 20 vuotta. Päivätyön oheessa olen toiminut myös taikurina, ja taikonut ympäri Suomea ja Suomenlahtea. Sitäkin on tullut tehtyä jo todella pitkään, muutama vuosikymmen. Taikaohjelmistooni kuuluu niin lasten ja kokoperheen taikuus kuin aikuisten taikuus.

Viihdemagialla vastaan yllätys yllätys magiikkatarjonnasta. Taikomisen lisäksi olen innokas jalkapalloilija ja ehkäpä se näkyy myös laitetarjonnassamme.

20210717_192847.jpg

Hei! Tässä Mika!

Tässäpä toinen nuorisotyön ammattilainen. Minullakin on reilu 20 vuotta työkokemusta lasten ja nuorten parissa Oulun seudulla. Lapista kun olen, niin viihdyn luonnossa. Eräily, metsästys ja kalastus ovat mieluisaa puuhaa, ja sitä harrastusta hyödynnän mielelläni myös työssä ja vaikka tapahtumien järjestämisessä.

Viihdemagialla viihdyttelyn ja ideoinnin lisäksi olen hattaramestari. Hauskuuden lisäksi toimin yrityksemme some-, sääntö- ja pykälävastaavana.