Taikapallot

 

Taikapallot on tosi hauska laite, ja sitä on ihan pakko päästä kokeilemaan. Tämä vempele taitaa olla ilmajalkapallon serkku.
Taikapallolla voi järjestää erilaisia kisoja muiden kanssa, mutta itsensäkin haastaminen onnistuu.

Taikapallot leijailevat ilmatäytteisellä pehmeällä areenalla. Areenan kahdella sivulla on kartionmuotoisia tolppia, joista tuleva ilmavirta pitää pallot ilmassa.  Tolppia pystyy kääntelemään, ja muuttuneen ilmavirran avulla palloja saa siirrettyä ilmassa eteenpäin.

Taikapalloja voi käyttää myös maalitauluna, jolloin ilmassa leijuvia palloja yritetään ampua pois. Pallojen ampuminen onnistuu esimerkiksi Nerf-aseilla tai pallolla heittäen. Meiltä voi vuokrata myös Nerf-aseita.

 

Taikapallolla voi pelata todella monella tavalla. Pelimuotoja on paljon, ja me tiedämme niistä vain osan. Siihen on itsekin helppo keksiä uusia pelejä. Jos keksit tosi hyvän taikapallot pelin, niin vinkkaathan siitä meillekin. Pannaan hauskuus kiertämään.

Esimerkkejä erilaisista peleistä:

  • Kuka on nopein kuljettamaan kaikki pallot yksitellen radan alusta loppuun? Jos pallo putoaa, pitää se siirtää radan alkuun ja yrittää uudestaan.
  • Kuka saa kuljetettua pallot nopeimmin omiin pusseihin, kun pelin alussa jokaisen kartion päällä on pallo?
  • Kuka on lännen nopein ja tarkin? Kuka ampuu tietynväriset pallot alas Nerfillä kaikista nopeimmin? Nopein voidaan selvittää ottamalla aikaa tai ehkäpä on vielä jännittävämpää, jos paremmuus selvitetään kaksintaistelulla.
  • Kumpi joukkue on parempi, jos eliminoidaan vastustajan pallot ampumalla ne alas Nerfillä? Kisasta saa vähän vaikeamman, jos ennen ampumista pitää selvittää jokin tehtävä, rata tai pulma. Voittaako sama joukkue silloinkin?

 

Taikapalloareenan koko on
4,6 m * 1,3 m * 1,3 m  (pituus * leveys * korkeus)
ja paino 30 kg.
Lisäksi tähän laitteeseen kuuluu puhallin.
 
Kuljetus:
Laite mahtuu kuljetettavaksi henkilöautossa.
 

Vuokrahinta:
alkaen 210 €/vrk (sis. alv 24 %)  
 

Kysy Nerfien vuokrahintaa tai tarjousta laitteen vuokraamisesta isomman kokonaisuuden yhteydessä.

KYSY LISÄÄ

Voimme myös kuljettaa varaamasi laitteet paikan päälle ja asentaa ne puolestasi. Lue lisää kuljetuspalvelusta ja hinnoista.

KULJETUSPALVELU
 

Tutustu vuokrausehtoihimme täältä.