Nappaa se -reaktiopeli

Tässä pelissä testataan reaktionopeutta kaksintaistelun hengessä. Pelipöydässä on viisi läpinäkyvää palikkaa, joista on tarkoitus napata oikea palikka kilpakumppania nopeammin.

Kierros käynnistyy, kun kaksintaistelijat ovat asettuneet pöydän vastakkaisille puolille ja asettaneet kätensä pöydälle merkityille paikoille. Valot vilkahtavat palikoissa kaksi kertaa, jonka jälkeen valot jäävät palamaan kaikkiin palikoihin. Hetken kuluttua yhdestä palikasta sammuu valo, ja kaksintaistelijoiden on napattava juuri se palikka. Nopeampi saa palikan ja pisteen.

Pelin pituuden ja kierrosten määrän voi sopia haluamallaan tavalla. Voittoon voidaan tarvita esim. 5, 7 tai 10 pistettä. Kaikki käy. Jos paikalle on kokoontunut isompi porukka, voidaan päivän nopein selvittää turnauksessa tai ottaa joukkuekisa. Vain mielikuvitus on rajana. Eikä ole yhteään hullumpi ajatus vuokrata meiltä useampi peli ja pitää kunnon viisiottelu mukavan yhdessäolon lomassa.

Nappaa se -reaktiopeli kulkee kätevästi kestävässä rullilla varustetussa kuljetuslaukussa.

 

Vuokrahinta
140 €/vrk (sis. alv 24 %) 

 

KYSY LISÄÄ

Voimme myös kuljettaa varaamasi laitteet paikan päälle ja asentaa ne puolestasi. Lue lisää kuljetuspalvelusta ja hinnoista.

KULJETUSPALVELU
 

Tutustu vuokrausehtoihimme täältä.