Atari Pong

Vuonna 1972 julkaistun pelin uusi tuleminen! Uusi Atari Pong on tehty pöydän muotoon, ja sen mukana tulee 2 pelituolia, jotka ovat samaa taattua 70-luvun henkeä.

Atari Pongia voi pelata yksin tai kaverin kanssa. Kaksinpelissä pelaajat pelaavat toisiaan vastaan. Yksinpelissä vastustajana toimii Pong-peli. Valittavana on 3 eri pelinopeutta: helppo, normaali ja ekspertti.

Tämän nostalgisen retropelin ulkonäkö ja pelituntuma ovat taattua 70-luvun henkeä. Pelin ohjaimet toimivat esikuvansa mukaisesti, mutta TV-ruudun sijaan peli näkyy lasisen pöytälevyn alla. Pelituntuma on saatu esikuvansa mukaiseksi moottoreiden ja magneettien avulla. 70-luvun tunnelmaan takaa ajan hengen mukainen pelimusiikki ja välkkyvät moniväriset LED-valot. Pelin digitaalinen pistelaskuri pitää huolen siitä, ettei voittajasta ole epäselvyyttä.

 

Kuka on teidän juhlien tai kahvihuoneen Atari Pong -mestari?

 

Atari Pongin koko on
121 cm * 71 cm * 49 cm  (pituus * leveys * korkeus)
ja paino 80 kg.
 

Kuljetus:
Laite suositellaan kuljetettavaksi pakettiautolla tai tilavan farmariauton peräluukussa, jos takapenkit ovat kaadettuina.

 

Vuokrahinta
310 €/vrk (sis. alv 24 %)

 

KYSY LISÄÄ

Voimme myös kuljettaa varaamasi laitteet paikan päälle ja asentaa ne puolestasi. Lue lisää kuljetuspalvelusta ja hinnoista.

KULJETUSPALVELU
 

Tutustu vuokrausehtoihimme täältä.