Ranking

Pelasitko nopeuspeliämme ja sait hyvän tuloksen? Nappaa kuva tuloksesta tai näytä se meille tapahtumassa. Anna vielä nimesi tai nimimerkkisi, niin saatat mahtua TOP5-listallemme. 

Elokuun lopuun mennessä parhaan tuloksen saaneelle on luvassa palkinto!

1.

2.

3.

4.

5.

Nopeuspeli

Tämän pelin kanssa pitää antaa pari varoitusta. Saattaa koukuttaa ja saattaa aiheuttaa jonojen kasvamista. Noo, niin tekee moni muukin meidän peleistä. Hieman varttuneempi väki saattaa muistaa tämän pelin Speden Speleistä, mutta on sen saattanut nähdä monessa muussakin paikka.

Nopeuspelissä testataan tarkkaavaisuutta ja ehkä vähän nopeuttakin. Pelin neljään eriväriseen nappiin syttyy valo vaihtelevassa järjestyksessä, ja pelaajan on tarkoitus painaa nappuloita tasan samassa järjestyksessä. Kiirettä ei ole ihan pakko pitää, sillä painalluksen voi tehdä paljon valon vilkahduksen jälkeen. Toimii, jos muistaa valojen järjestyksen. Kannattaa siis olla aika nopea, mutta rennosti pelaamalla saavuttaa parhaat tulokset.

Jokaisesta oikeassa järjestyksessä tehdystä painalluksesta saa pisteen. Virheitä ei kestä tehdä, peli loppuu heti ensimmäisestä väärästä painalluksesta. Mutta ainahan voi aloittaa uudestaan. Nyt ennätyksiä rikkomaan!

Vuokrahinta:
1 päivä: 93 €/vrk (sis. alv 24 %)

Viikonloppu: 124 € (sis. alv 24 %)

KYSY LISÄÄ

Voimme myös kuljettaa varaamasi laitteet paikan päälle ja asentaa ne puolestasi. Lue lisää kuljetuspalvelusta ja hinnoista.

KULJETUSPALVELU
 

Tutustu vuokrausehtoihimme täältä.