Mukaansa tempaavaa
ohjelmaa

Meiltä löytyy ideat ja ratkaisut niin pienelle kuin suuremmallekin porukalle yhdessäolon, naurun ja yhteishengen nostattamisen merkeissä. Mieleenpainuvaa ja ratkiriemukasta ohjelmaa riittää muutamaksi tunniksi tai vaikka koko päiväksi.


Meillä on valmiina erilaisiin tapahtumiin sopivia ohjelmapaketteja, mutta mielellämme suunnittelemme teille myös ikioman ohjelman. Kokonaisuuteen voi toiveidenne mukaan kuulua myös laitteitamme ja niiden ohjattua käyttöä sekä räätälöity taikashow. Voit jättää tapahtumasi ohjelman osittain tai kokonaan huoleksemme.

Mä joka päivä töitä teen... Sä joka päivä töitä teet... Alkaako tehokkuus kärsiä ja jutut toistaa itseään? Maistuuko työ puulta eikä työkavereiden kanssa tule juteltua muista kuin töistä? No toivottavasti tilanne ei ole niin paha!

Oli tai ei, virkistäytymiseen ja työkyvystä huolehtimiseen kannattaa panostaa. Ja meiltä löytyy apua ja ideoita kunnon irrottautumiseen.

Virkistystä tarjolla

Olipa kyseessä kauppakeskuksen hulabaloot, urheiluseuran kauden päättäjäiset, messut tai mikä tahansa tapahtuma, tehdään siitä hauska ja erilainen!

Meiltä löytyy ohjelmaa, pelejä ja vehkeitä juhlaan kuin juhlaan ja tapahtumaan kuin tapahtumaan. Kasataan ohjelma valmiista paketeista tai räätälöidään juuri teidän toiveiden mukainen.

Yksi tapahtuma, kiitos!

Jo joutui armas aika tai Tip Tap Tip Tap.

Aina tai vähintäänkin pari kertaa vuodessa on hyvä syy osoittaa työntekijöille, jäsenille, vapaaehtoisille tai kenelle vaan toiminnassa mukana oleville kiitokset heidän tekemisistään. Ja mikäpä olisi parempi tapa siihen, kuin viettää rento ja mukava päivä tai ilta yhdessä.

Räätälöidään kekkerit

Onko suunnitteilla pienemmät tai isommat lastenjuhlat? Syntymäpäivät, nimipäivät, syntymättömyyspäivät tai ihan vaan muuten vaan juhlat kotosalla? Tai kevätjuhlat, joulujuhlat, ystävänpäivä tai jokin muu juttu päiväkodissa, koulussa tai kerhossa?

Me olemme lasten ilahduttamisen ammattilaisia ja teemme sitä suurella sydämellä! Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset lastenjuhlat!

Lapsille juhlat!

Aina löytyy aihetta juhlaan! Varsinkin silloin, jos mittariin tulee pyöreitä, sattuu olemaan polttarit tai häät, pidetään tuparit tai on jotakin muuta juhlan aihetta.

Meiltä järjestyy viihdyttävää ohjelmaa monenlaisiin kokoontumisiin.

AIKUISILLE JUHLAT

Aletaanko suunnittelemaan tapahtumaa? Ota yhteyttä ja pannaan hommat pyörimään.

OTA YHTEYTTÄ!

Sekä me, Roope ja Mika, että laitteemme sijaitsevat Oulussa. Jos olemme tulossa järjestämään tapahtumaa, voimme tuoda laitteet samalla.
Toki laitteet voi myös käydä hakemassa salaisesta varastostamme Oulusta. Sovitaan laitteiden kuljetuksista varauksen yhteydessä.

Tutustu kuljetuspalveluumme täältä.