Tarkkuusammuntapyssy

  

Tarkkuusammuntapyssy ja maalitaulu

  

Tarkkuusammuntakalusto

  

Puukuutiot, joita voi käyttää tarkkuusammunnassa ammuntatukena

  

Tarkkuusammunta

Käyttämämme EkoAims laitteisto on infrapunavaloon ja kameraan perustuva optinen ampumajärjestelmä. Se on luoditon, meluton ja laseriton, ja siten erittäin turvallinen vaihtoehto tarkkuusammuntaan. Kun kyse on tarkkuuslajista, saa siitä aina innostavaa ja kiinnostavaa ohjelmaa tapahtumaan kuin tapahtumaan

EkoAims ampumahiihtokivääri tarkkuus- ja nopeusammuntaan kuuluu

  • ladattava 5 täplän ampumahiihtotaulu  
  • ladattava 1 täplän taulu (johdoton)
  • ampumatuki kolmella korkeudella
  • tulosnäyttö

Järjestelmään kuuluu näyttö, josta näkee tähtäysviivat, osumat, ohilaukaukset ja pisteet. Järjestelmä kertoo ääneen jokaisen laukauksen pistemäärän sekä 5 laukauksen yhteispisteet. Kyseessä on siis lahjomaton tuomari ampumakisoihin.
 
Järjestelmää on aina käytettävä aikuisen ohjaamana laitteiden käytön haastavuuden vuoksi. Pienille lapsille tarkkuusammunta ei sovellu. Järjestämme mielellämme ohjattua ammuntaa sekä lapsille että aikuisille.

Ampumaetäisyys on oltava vähintään 5,5 metriä, jotta aseen kohdistaminen onnistuu.


Vuokrahinta:
270 €/vrk (sis. alv 24 %)  
 

Pulmapalikat soveltuvat hyvin ammuntatueksi ja taulukorokkeeksi. Annamme ne tarkkuusammuntapaketin mukanaan, mikäli niitä ei ole varattu muihin tapahtumiin. Toki voitte selvittää myös pulmapalikoiden mysteerin ammuntojen välissä.

KYSY LISÄÄ

Voimme myös kuljettaa varaamasi laitteet paikan päälle ja asentaa ne puolestasi. Lue lisää kuljetuspalvelusta ja hinnoista.

KULJETUSPALVELU
 

Tutustu vuokrausehtoihimme täältä.