Taikuutta & magiikkaa

Meiltä voi tilata taikurin, joka osaa tehdä taikojaan lapsille ja aikuisille ja lapsenmielisille aikuisille. Jos oikein hyvin käy, taikuri voi raottaa vähän taikuuden verhoa, mutta vain tosi vähän.


Taikuri Roope Ylitalo on kokenut magiikan ammattilainen, jonka show on täynnä tyylikästä taikuutta, sorminäppäryyttä, ajatustenlukua, klassisia korttitemppuja... Tämä kaikki yhdistettynä loistavaan huumoriin! Taikashow muokataan juuri tilaisuuteesi ja vieraillesi sopivaksi.


Taikurikursseilla Roope raottaa hieman magiikan verhoa ja opettaa joitakin temppuja ja taikureiden niksejä. Parhaassa tapauksessa kurssin suorittanut tee-se-itse taikuri voi hämmästyttää tempuillaan jopa itsensä. Varoituksen sanana sanottakoon, että tosi iso osa Roopen salaisuuksista jää paljastamatta. Myös kurssit räätälöidään osallistujille ja tilanteeseen sopivaksi.

Mikä piristäisikään paremmin harmaata arkea, kuin aikuisille suunnattu taikashow? Magiikka, musiikki ja hyvä huumori vievät ajatukset hetkeksi kokonaan muualle.

Lavataikuus ja lähitaikuus, taikuri Roopelta onnistuu kumpikin. Samaan tapahtumaan voi myös yhdistää molempia.

Magiikkaa aikuisille

Meiltä voi tilata taikurin, joka osaa tehdä taikojaan lapsille ja lapsenmielisille aikuisille. Jos oikein hyvin käy, taikuri voi raottaa vähän taikuuden verhoa, mutta vain tosi vähän.

Taikuri Roopen koko perheen taikashow riemastuttaa, ällistyttää ja viihdyttää kaiken kokoisia katsojia.

Hokkus Pokkus

Mikä olisikaan hienompaa, kuin osata taikatemppu jos toinenkin? Voisi hämmästyttää kavereita, opettajia, mummeja ja kummeja.

Taikuri Roope onkin siitä mukava kaveri, ettei pidä ihan kaikkia taikatemppuja omana tietonaan. Taikurikurssilla opetellaan tekemään temppuja ihan tavallisilla tavaroilla.

Haluatko oppia taikomaan?

Lisätäänkö juhlaasi tai muuhun tapahtumaasi ripaus magiikkaa?
Ota taika-asioissa yhteyttä Roopeen.

OTA YHTEYTTÄ!

Taikuri Roopen taikapaja sijaitsee Oulussa, mutta hän käy esiintymässä ympäri Suomen. Taikashown tai taikurikurssin yhteyteen voi myös vuokrata laitteita, ja ne kulkevat paikanpäälle näppärästi Roopen mukana.

Mahdollisesta muusta ohjelmasta, laitteiden vuokrauksesta ja kuljetuksista voidaan sopia varauksen yhteydessä.

Tutustu kuljetuspalveluumme täältä.