Kesäjuhlat & pikkujoulut

Kausijuhliin on mukavaa saada jotakin tavallisuudesta erottuvaa, joka auttaa unohtamaan arjen harmauden. Meiltä löytyy monenlaista mukavaa myös kesäjuhliin, pikkujouluihin tai mihin tahansa muihinkin kekkereihin. 

Taikashow

Taikuri Roope Ylitalo on kokenut magiikan ammattilainen, jonka show on täynnä hämmästyttäviä temppuja, tyylikästä taikuutta, sorminäppäryyttä, ajatustenlukua, klassisia korttitemppuja ja paljon muuta. Koko komeuden kruunaa hersyvä, juuri kyseiseen tapahtumaan sopiva huumori. Roope valitsee aina temput teemaan istuviksi. Juhlissa voi ohjelmaan kuulua sekä kaikille yhteinen lavashow että pienemmille ryhmille esitettävää lähitaikuutta.

Pelit ja vehkeet eli vuokralaitteemme

Laitetarjonnassamme on paljon erilaisiin tapahtumiin sopivaa viihdykettä. Tapahtumiin sopivia laitteita voivat olla esim. Beer pong battleshots -laivanupotuspeli, nopeuspeli ja retropelikoneet. Kerro millaisesta tapahtumasta on kyse ja me voimme ehdottaa tapahtumaan sopivaa viihdykettä.

Voit tutustua laitetarjontaamme Pelit ja vehkeet -osiosta.

Yksilölliset kausijuhlat

Koska jokainen tapahtuma on erilainen, myös niiden ohjelmatarjonnan pitää olla yksilöllisiä. Tapahtumaohjelmien hinnat määräytyvät mm. ohjelman sisällön ja keston, kokonaisuuteen kuuluvien laitteiden sekä mahdollisten kuljetusten perusteella. Kysy siis alustavaa hinta-arviota tai pyydä tarjous.


Järjestämme enemmän kuin mielellämme juuri teille sorvatun ikimuistoisen ja takuulla viihdyttävän tapahtuman tai tilaisuuden.
Ota yhteyttä ja suunnitellaan tapahtumastasi takuulla mieleenpainuva!

Ota yhteyttä

Voimme myös kuljettaa varaamasi laitteet paikan päälle ja asentaa ne puolestasi. Lue lisää kuljetuspalvelusta ja tutustu vuokrausehtoihimme.