Tapahtumat & asiakastilaisuudet

Miten tehdä asiakastilaisuudesta, messutapahtumasta, kauden avajaisista, päättäjäisistä tai mistä muustakaan tapahtumasta mukava ja unohtumaton? Ja tehdä se vielä vaivattomasti? Meidän kanssamme se onnistuu! Ratkiriemukkaat laitteet ja maaginen taikashow saavat vieraasi viihtymään. Jännitystä, hymyjä ja naurua, sitä on takuuvarmasti tarjolla.

Meillä on sopivaa tarjottavaa jokaiselle tapahtumasi vieraalle vauvasta vaariin ja muoriin. Ohjelma räätälöidään kävijöiden näköiseksi ja heitä viihdyttäväksi. Luonnollisesti huomioimme mahdolliset esim. tilasta johtuvat rajoitteet.

Taikashow ja muu viihdeohjelma

Taikuri Roope Ylitalo on kokenut magiikan ammattilainen, jonka show on täynnä hämmästyttäviä temppuja, tyylikästä taikuutta, sorminäppäryyttä, ajatustenlukua, klassisia korttitemppuja ja paljon muuta. Koko komeuden kruunaa hersyvä huumori. Roope valitsee temppunsa ja juttunsa kohdeyleisölle sopivaksi.

Viihdemagian oma Dino voi myös osallistua huvitteluun. Dino voi käydä tervehtimässä lapsia ja lapsenmielisiä, jakaa karkkia tai muuten vaan hauskuuttaa vieraita. Lisäksi voimme järjestää muuta ohjattua viihdettä, kilpailuja ym.

Pelit ja vehkeet eli vuokralaitteemme

Meillä on monenlaisia laitteita ja viihdykkeitä erilaisiin tapahtumiin. Löytyy pomppulinnaa, setelikonetta, onnenpyörää, nopeuspeliä ja paljon paljon muuta. Laitteiden vuokraamisen lisäksi voimme toimittaa ne perille, asentaa ne paikoilleen ja ohjata niiden käyttöä.

Tutustu laitetarjontaamme Pelit ja vehkeet -osiosta.

Yksilöllinen tapahtuma

Jokainen tapahtuma on erilainen ja niinpä niiden ohjelmienkin pitää olla yksilöllisiä. Tapahtumaohjelmien hinnat määräytyvät mm. ohjelman sisällön ja keston, kokonaisuuteen kuuluvien laitteiden sekä mahdollisten kuljetusten perusteella. Kysy siis alustavaa hinta-arviota tai pyydä tarjous.


Järjestämme enemmän kuin mielellämme juuri teille sorvatun ikimuistoisen ja takuulla viihdyttävän tapahtuman tai tilaisuuden.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan tapahtumastasi takuulla mieleenpainuva!

Ota yhteyttä

Voimme myös kuljettaa varaamasi laitteet paikan päälle ja asentaa ne puolestasi. Lue lisää kuljetuspalvelusta ja tutustu vuokrausehtoihimme.