Lastenjuhlat

Riippumatta siitä, onko kyseessä pienehköt perhepiirin juhlat, kuten synttärit, tai vähän runsaslukuisemman porukan tapahtuma päiväkodissa, koulussa tai kerhossa, lasten tapahtumiin kuuluu aina touhua, naurua ja iloista yhdessäoloa lasten ja ehkä myös aikuisten kanssa. Lapsille mielekäs puuha ja ohjelma sekä juuri heille sopivat ja turvalliset laitteet takaavat juhlan onnistumisen.


Meiltä onnistuu sekä pienten että isojen lastenkekkereiden järjestäminen. Valikoimassamme on todella monenmoisia lapsille sopivia laitteita. Myös sopivaa ohjelmaa ja toimintaa löytyy moneen makuun ja monen ikäisille juhlijoille, olemmehan nuorisotyön ammattilaisia. Taikuri Roope on käynyt taikomassa tsiljoonassa lastenjuhlassa, niin synttäreillä kuin päiväkodeissa ja -kerhoissa sekä kouluilla. Roopen taikalaatikkoon onkin vuosien varrella kertynyt pilvin pimein lapsille sopivia temppuja. Myös Viihdemagian Dino voi osallistua lasten hauskuuttamiseen & viihdyttämiseen ja auttaa muissa ennalta sovituissa puuhissa.

Lapsille vempaimia eli vuokralaitteemme

Merimies-teemainen pomppulinna, mätki myyrää -peli, taikapallot, viihdepaketin pikkupelit, hattarakone… Siinä vain muutamia mahdollisia viihdyttimiä lastenjuhlille. Juhlaväen ikä ja osallistujien määrä sekä juhlatila vaikuttavat paljon siihen, mitä kaikkea voidaan tehdä. Mutta jokaiselle löytyy jotakin.  

Viihdepakettiin kuuluu mm. 

  • Golf-puttausrata
  • Sirkuslautaset
  • Pesäpalloteline sekä soft-maila ja pallo
  • Hernepussiheittopeli: hernepussit, matto ja tölkit
  • Tandemsukset neljälle
  • Keilaportti-setti
  • Lisäksi paketin mukana saattaa kulkea jotain muutakin pientä yllätysviihdettä.
     

Hattarakone on näyttävä osa juhlia ja sillä voi tehdä todella mageaa juhlatarjottavaa.

Voit tutustua laitetarjontaamme Pelit ja vehkeet -osiosta.

Lasten puuhat eli ohjelmatarjontamme

Voimme suunnitella lasten ikään sopivaa yhteistä puuhaa tai mukavaa ja harmitonta kisailua. Tarkkuutta voidaan testata esim. ohjattuna puhallusputkiammuntana tai tarkkuusammuntana. Vähän isommilta osallistujilta onnistuu esim. survival-rannekkeen tekeminen ihan itse.

Survival-ranneke on mitä mainioin väline oman elämänsä MacGyvereille, ja esim. ulkoilua ja retkeilyä harrastaville lapsille ja nuorille. Käytännöllisyyden lisäksi Survival-ranneke on tosi hieno ranteessa. Ranneke tehdään värikkäästä ja erittäin kestävästä narusta, jonka murtolujuus on huimat 249 kg. Ranneke siis kestää monessa menossa! Tarpeen vaatiessa rannekkeen pystyy purkamaan, ja noin 3 metristä narua voi käyttää esim. teltan naruna, pyykkinaruna, kengännauhana, koiran hihnana, lastan tekemisessä, pulkan tai rattikelkan naruna, majanrakennuksessa ja monessa muussa puuhassa. Ja kun naru taas vapautuu, sen voi sitoa uudestaan rannekkeeksi. Todella kätevää!

Taikuri Roopen taikashow

Taikuri Roopen taikashowssa sattuu ja tapahtuu. Hatusta ei vedetä kaneja eikä kyyhkyjä, mutta jotakin jännittävää sieltä löytyy. Temput hämmästyttävä sekä lapsia että aikuisia ja jutut hauskuuttavat kaikkia. Esityksen jälkeen voidaan porukalla ihmetellä, mitä kummaa tapahtui.

Taikuri synttäreille ja muihin pieniin tapahtumiin

Synttäreillä päivänsankari pääsee osaksi esitystä ja hän saa myös pienen taika-aiheisen lahjan. Myös juhlavieraat saavat taikuri Roopen tekemän ilmapallohahmon kotiin viemisiksi. Synttäreillä taikashow voidaan järjestää vaikka kodin olohuoneessa.

Taikuri päiväkoteihin, kerhoihin, kouluille ja muihin isompiin tapahtumiin

Isommissa tapahtumissa taikashown sisältö suunnitellaan osallistujien iän ja osallistujamäärän sekä esiintymistilan mukaan. Päiväkodeissa ja pikkulasten kerhoissa temput ovat osittain vähän erilaisia kuin koululaisille tarkoitetuissa ohjelmissa.

Pienet juhlat, isot juhlat

Olisi ilo ja kunnia järjestää juuri teille riemastuttavat lastenjuhlat peleineen, vehkeineen sekä ohjelmineen!

Yhteisten juhlien suunnittelua alkaa, kunhan otat meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

Voimme myös kuljettaa varaamasi laitteet paikan päälle ja asentaa ne puolestasi. Lue lisää kuljetuspalvelusta ja tutustu vuokrausehtoihimme.