Aikuistentaikuus

Taikuri Roope Ylitalon show on täynnä kiehtovaa ja tyylikästä taikuutta. Esitys on maaginen, hämmästyttävä ja hersyvän hauska. Mukaan mahtuu sorminäppäryyttä, ajatustenlukua, klassisia korttitemppuja ja paljon muuta. Taikashown viimeistelee loistava huumori ja sopiva musiikki.

Taikashow muokataan aina tapahtumaan ja tilaan sopivaksi. Esitys voi olla kaikille yhteinen Stand up -taikashow tai Roope voi esittää lähitaikuutta. Sykähdyttävin kokonaisuus saadaan yhdistämällä kumpikin samaan esitykseen. Eli sopiva show löytyy tapahtumaan kuin tapahtumaan.

Stand up -taikuus eli lavataikuus

Stand up -taikuus on yleisön edessä kaikille samanaikaisesti tapahtuvaa taikuutta. Taikuri voi esiintyä esiintymislavalla tai samassa tasossa yleisön kanssa. Roopen lavashow on mukaansatempaava yhdistelmä hämmästyttävää taikuutta ja musiikkia hyvää huumoria unohtamatta.

Roopen ohjelmistoon kuuluu paljon erilaisia temppuja. Joidenkin tekeminen onnistuu pienemmissä tiloissa, mutta joihinkin tarvitaan enemmän esiintymistilaa ja etäisyyttä yleisöön. Esityksestä sovittaessa onkin oleellista tietää, minkä tyyppisessä tilassa show on tarkoitus esittää. Jos tilaa on tarpeeksi, voi esitykseen kuulua mm. visuaalisesti näyttäviä, musiikin säestyksellä tapahtuvia klassisia taikatemppuja.

Lähitaikuus

Lähitaikuudessa Roope kiertelee yleisön joukossa ja tekee temppuja, jolloin yleisö pääsee kokemaan ihmeitä ihan omien silmiensä edessä. Lähitaikuudessa temput tapahtuvat useimmiten asiakkaan omassa kädessä, jolloin temput voivat ihmetyttää vielä enemmän.

Lähitaikuus sopii erinomaisesti tilaisuuksiin, joissa ei syystä tai toisesta haluta tai pystytä järjestämään paikallaolijoille yhteistä ohjelmanumeroa. Tilavaatimukset lähitaikuudelle ovat siis hyvin olemattomat.

Lava- ja lähitaikuutta samassa esityksessä

Parhaan ja unohtumattomimman kokonaisuuden saa yhdistämällä saamaan esitykseen sekä lava- että lähitaikuutta. Yleensä show aloitetaan lavaesityksellä, jonka jälkeen taikuri jalkautuu yleisön sekaan tekemään lähitaikuutta.

Kokenut taikuri

Taikuri Roope Ylitalo on magiikan ammattilainen, jolla on pitkä kokemus yleisöjen viihdyttämisestä. Hän on esiintynyt mm. laivoilla, kauppakeskuksissa, syntymäpäivillä, häissä ja yritystilaisuuksissa, eli missä milloinkin on ollut tarvetta ripaukselle magiikkaa. Roope on kiertänyt ympäri Suomea ja Suomenlahtea esiintymässä sekä lapsille että aikuisille.

Varataan taikashow

Olipa teillä suunnitteilla isompi tai pienempi tapahtuma, Roope tulee oikein mielellään viihdyttämään paikallaolijoita hämmentävän taikuuden merkeissä.

Ota yhteyttä Roopeen, ja suunnitellaan tapahtumaanne ja tiloihinne sopiva taikashow!

Ota yhteyttä