Lasten taikuus

Taikuri Roopen taikaesitys on täynnä hämmästyttävää, riemastuttavaa ja hersyvän hauska taikuutta. Roopen esityksessä pöydät leijuvat, tavarat katoavat, esineet muuttavat muotoaan! Kerta kaikkiaan maagista! Kokoperheen show vie yleisön taikamaailmaan. Melko usein joku onnekas pääsee lavalle taikurin apulaiseksi ja pääsee tutustumaan taikuuksiin lähietäisyydeltä. Taikuuden salaisuudet eivät ehkä sittenkään avaudu.

Värikästä ja visuaalista taikuutta, musiikkia sekä lapsille suunnattua huumoria, niistä on Taikuri Roopen kokoperheen taikashow tehty. Takuuvarmaa viihdettä, josta voidaan puhua vähän pidempään.

Vaikka esitys on tehty lasten ehdoilla, riittää siinä hyvää mieltä ja ihmeteltävää myös isommille ja vanhemmille katsojille. Isommille osallistujille varoituksena, yleensä apuriksi pääsee joku pienempi vieras. Älkää siis pahoittako mieltänne ;)

Taikashow kouluille

Taikuri Roopen kouluille suunniteltu taikashow on täynnä hyvän mielen taikuutta. Erittäin vuorovaikutteisessa ohjelmassa lapset pääsevät osallistumaan taikuuksien tekemiseen. Taikashow sisältää 2–4 musiikkitaustaista taikatemppua sekä muita lasten ikään hyvin sopivaa temppua. Kokonaisuus on hauska, mukaansatempaava ja hämmästyttävä.

Kouluille suunnattu taikashow on yleensä noin 45 minuutin pituinen kokonaisuus, joka voidaan toteuttaa esimerkiksi koulun liikuntasalissa. Esityksessä voi olla mukana 100–600 osallistujaa esiintymistilan suomissa rajoissa.

Taikaesitys päiväkodeille

Taikuri Roopen päiväkotishow on takuuvarmaa hyvän mielen taikuutta. Erittäin vuorovaikutteisessa ohjelmassa lapset pääsevät osallistumaan taikuuksien tekemiseen. Taikashow sisältää 1–2 musiikkitaustaista taikaesitystä sekä muita päiväkotilapsille sopivia temppuja. Kokonaisuus on hauskuuttaa, hämmästyttää sekä tempaa mukaansa myös päiväkodin aikuiset.

Päiväkodeissa taikaesityksen sopiva pituus on 30–40 minuuttia ja mukana voi olla 30–120 lasta. Esitys voidaan toteuttaa esimerkiksi päiväkodin liikuntasalissa tai isommassa ryhmätilassa.

Kokoperheen esitykset messuille, kauppakeskuksiin ym.

Kokoperheen show kruunaa erilaiset yleisötilaisuudet ja tapahtumat. Hämmästyttäviä temppuja hersyvällä huumorilla höystettynä. Pitkäkestoisissa tapahtumissa esitys voidaan toistaa muutamaan kertaan, jolloin useampi vierailija pääsee nauttimaan esityksestä.

Tapahtumissa esitykset voivat olla esim. 1 * 30–40 min tai 2–3 * 15–20 min. Ohjelmassa voi olla myös ilmapallohahmojen tekemistä lapsille varsinaista taikaesitystä ennen tai sen jälkeen taikka esitysten välissä.

Kokenut kokoperheen taikuri

Taikuri Roope Ylitalo on magiikan ammattilainen, jolla on pitkä kokemus yleisöjen viihdyttämisestä. Hän on esiintynyt mm. syntymäpäivillä, päiväkodeissa, kouluissa, seurakuntien tilaisuuksissa, laivoilla, kauppakeskuksissa, laskettelukeskuksissa ja yritystilaisuuksissa. Hän on siis ollut hämmästyttämässä lapsia ja lapsenmielisiä sekä tuomassa iloa ja naurua tsiljooniin tapahtumiin. Taikuri Roope on kiertänyt Suomea ympäri ämpäri sekä seilaillut Suomenlahdella päivän jos toisenkin.

Kokoperheen taikashow ilahduttaa sekä lapsia että aikuisia.

Varataan taikashow

Taikuri Roope tulee oikein mielellään viihdyttämään lapsia ja lapsenmielisiä päiväkoteihin, kerhoihin, kouluille, messuille, kauppakeskuksiin taikka vaikka juhlasankarin kotiin.

Lasten taikaesityksen suunnittelu lähtee käyntiin ottamalla yhteyttä Roopeen.

Ota yhteyttä