Muuta mukavaa

Pallonpudotuspeli

Kuka pudottaa eniten palloja? Kenen pallot pysyvät pisimpään ylhäällä? Tämän kanssa voi keksiä monenlaisia hauskoja ja jännittäviä pelimuotoja. Meiltä saat vinkkejä erilaisiin peliversioihin ja voitte porukalla keksiä lisää uusia.

Pallonpudotuspelissä häkkiin laitetut pallot pysyvät ylhäällä tikkujen varassa. Kun tikkuja vedetään pois, osa palloista tippuu alla olevaan säiliöön. Säännöistä riippuen tavoitteena on joko tiputtaa pallot säiliöön tai pitää ne tikkujen varassa häkissä.

Vuokrahinta:
45 €/vrk (sis. alv 24 %) 

Jalkapallo kuminauhalla

Onpa mukavaa, kun ei tarvitse juoksennella pallon perässä. Vai onko? Kuminauhassa kiinni oleva pallo liikkuu arvaamattomasti ja muuttaa suuntaa salamaa nopeammin. Tai siltä se ainakin tuntuu. Kaoottista, mutta harjoittelemalla pallon saattaa saada tottelemaan. Tämän mukana tulee keiloja, joita voi yrittää kaataa pallolla. Kuka saa nopeimmin kaadettua kaikki 5 keilaa?

Tämän kuminauhan toinen pää kiinnitetään pelaajan vyötäröön ja toiseen päähän kiinnitetään jonkinlainen pallo. Ja sitten potkitaan. Jalkapallo on oikein hyvä vaihtoehto, mutta mikäpä estää kokeilemasta kuminauhan päässä muita palloja?

Vuokrahinta:
15 €/vrk (sis. alv 24 %) 

Neljä isoa puukuutioita, joissa kuvioita

Pulmapalikat

Saatko järjestettyä kaikki 4 pulmapalikkaa torniksi niin, että tornin jokaisella sivulla on vain yksi samanlainen kuvio? Palikat voi laittaa samalla periaatteella myös riviin. Mutta muistathan, että myös maata vasten olevassa rivissä ei saa olla samaa kuviota kahteen kertaan.

Pulmapalikat on hauska ja haastava tehtävä ratkaistavaksi joko yksin tai ryhmässä.
Helposti käsiteltävistä pulmapalikoista tulee n. 1,7 metrin korkuinen torni.

Vuokrahinta:
40 €/vrk (sis. alv 24 %) 

Hiiren mäiskintä -peli

Kenen reaktiot ovat kuin rasvatulla salamalla ja tuuri kuin Hannu Hanhella? Tässä pelissä ”hiiri” (joka on oikeasti puupala) pudotetaan putkeen, ja mäiskijä yrittää osua aukosta ulos singahtavaan ”hiireen”.

Samaan aikaan pelissä voi olla yksi tai kaksi mäiskijää. ”Hiiren” pudottajana toimiva apuri on mukava lisä tässä pelissä. Muutenhan pelissä saattaa huijata… Tai onkohan kukaan niin nopea tai ulottuva, että ehtisi osua itse tiputettuun hiireen. Sitäkin voi kokeilla. Hyvä reaktiokyky ja nopeus ovat tässä pelissä valttia.

Vuokrahinta:
50 €/vrk (sis. alv 24 %) 

Sokkolasit ja teltta

Saatko kasattua teltan sokkona? Onnistuuko se teiltä porukassa? Teltan kasaamista kannattaa ensi harjoitella ilman laseja. Kun homma on kertaalleen näkevänä tehty ja opeteltu, on aika tehdä sama asia sokkona. Näkevät paikallaolijat voivat opastaa teltan kasaajaa tai kasaajia, tai kerran kasatun teltan pystyttäminen onnistuu varmaan ilman ohjeitakin. Vai onnistuuko?

Meillä on sokkolaseja ja telttoja sen verran, että useampi porukka voi kasata telttoja samaan aikaan. Monin verroin hupia, kaaosta ja melua


Vuokrahinta:
Sokkolasit ja teltat 55 €/vrk (sis. alv 24 %)  
Pelkät sokkolasit 25 €/vrk (sis. alv 24 %) 

Kännilasit

Kännilasit rampauttavat aisteja. Ne kaventavat näkökenttää, vääristävät näkymää, sumentavat, sotkevat syvyysvaikutelmaa ja näyttävät asioita kahtena. Lasit päässä reaktioaika pitenee, lihaskoordinaatio heikentyy, päätöksenteko hidastuu ja olo on vähintäänkin sekava.

Kännilasit ovat hauskat ja huvittavat, mutta myös hyödyllistä. Monissa maissa kännilaseja käytetään viranomaisten toimesta ennaltaehkäisevään ja valistavaan toimintaan.

Koska nämä lasit sotkevat aistit ja vaikeuttavat toimintaa, kyseessä ei ole täysin harmiton lelu. Kännilasien käyttämiseen on suhtauduttava vastuullisesti. Lasit päässä ei missään tapauksessa saa ajaa moottoriajoneuvoja tai muitakaan ajoneuvoja. Niitä käytettäessä on ympäristön turvallisuudesta pidettävä tarkasti huolta.

Annamme mielellämme vinkkejä lasien käyttöön sopivan toiminnallisen radan rakentamiseen. Voitte kävellä viivalla, noukkia tavaroita, heittää palloja, pujotella, rakentaa tornia ja paljon muuta.


Vuokrahinta:
35 €/vrk (sis. alv 24 %) 

Beer Pong Battleshots eli laivanupotus

Beer Pong ja laivanupotus samassa paketissa. Tätä pelataan täysin samalla tavalla kuin tavallista laivanupotusta. Laivoina toimivat mukit. Jos sinuun ”osutaan”, on sinun tyhjennettävä mukisi. Ampumakohdat merkitään pöytään tussilla, josta ne on helppo pyyhkiä jokaisen pelin jälkeen pois.

Mukien sisältö kannattaa suunnitella osallistujille sopivaksi. Lapsille sopivat esim. karkit tai tunteita herättävää ”ällöttävää” syötävää tai juotavaa.

Meidän Beer Pong on metallijaloilla varustettu muovipöytä. Kokoon kasattavan pöydän paino on vähän yli 6 kiloa, ja kasattuna se mahtuu pieneen tilaan. Pöydän pinta hylkii nestettä ja se on naarmuuntumaton. Se on siis helppo puhdistaa. Mukeina voi käyttää kertakäyttömukeja.

Vuokrahinta:
35 €/vrk (sis. alv 24 %) 

Viihdepaketti

Olemme keränneet viihdepakettiimme mukavia pelejä ja puuhavälineitä ajanvietteeksi yhdessä oloon ja avuksi pienten kisojen järjestämiseen.

Meidän viihdepaketti sisältää mm. 

  • golf-pallojen puttausradan
  • sirkuslautaset
  • pesäpallotelineen sekä softmailan ja -pallon
  • hernepussiheittopelin, jossa hernepussit, maalimatto ja kaadettavat tölkit
  • tandemsukset neljälle Iivolle tai Kertulle
  • keilaportti-setin.

Vuokrahinta:
100 €/vrk (sis. alv 24 %)

Kuvausrekvisiittaa

Ota hauskoja ryhmäkuvia valokuvarekvisiittojen avulla.

Vuokrahinta:
15 €/vrk (sis. alv 24 %) 

Dinopuku

Viihdemagian Dino tulee mielellään juhliisi tai tapahtumaasi. Dino voi ilahduttaa vieraita, jakaa herkkuja tai tehdä muita sovittuja juttuja.

Meiltä voi vuokrata Dinopukuun pukeutuneen viihdemagialaisen taikka pelkän Dinopuvun. Kumpikin käy meille. Kysy tarjousta.

Ja paljon muuta

Meille tulee jatkuvasti uusia pelejä ja vehkeitä, emmekä välttämättä ehdi laittaa kaikkia uusia juttujamme heti tänne. Kannattaa siis kysyä ideoita ja ehdotuksia juuri sinun tapahtumaasi soveltuvista laitteista ja ohjelmista.

KYSY LISÄÄ

Voimme myös kuljettaa varaamasi laitteet paikan päälle ja asentaa ne puolestasi. Lue lisää kuljetuspalvelusta ja hinnoista.

KULJETUSPALVELU
 

Tutustu vuokrausehtoihimme täältä.