Skip to main content

email (1).svg roope@viihdemagia.fi

email (1).svg mika@viihdemagia.fi

telephone.svg 050-5398278

telephone.svg 044-2696770

facebook.svg   instagram.svg

Tietosuoja

Sumopuvut_5_p.jpg

8.9.2022

Viihdelaite- ja ohjelmapaketit kesän juhliin ja tapahtumiin

Kesän lähestyessä on aika alkaa suunnitella ja varmistaa ohjelmaa kesätapahtumiin ja juhliin. Viihdemagia tarjoaa laitteita ja kokonaisuuksia, jotka takaavat riemukasta, rentoa ja haasteellista tekemistä kaikenikäisille vieraille. Olipa kyseessä lastenjuhlat, aikuisten tapahtuma tai perhejuhla, Viihdemagialta löytyy varmasti sopivaa viihdettä niin väkimäärään, tilaan kuin budjettiinkin sopivaksi.

Viihdemagian laaja valikoima laitteita mahdollistaa tapahtumien räätälöinnin yksilöllisten tarpeiden mukaan. Suurimman osan laitteista voi hakea, palauttaa ja asentaa itse, mikä säästää kuljetuskustannuksia. Mikäli haluat helpottaa järjestämisen taakkaa, Viihdemagia tarjoaa myös kuljetus- ja asennuspalveluita, joissa  asennetaan laitteet paikalleen ja annetaan opastusta niiden käyttöön. Tarvittaessa voimme myös ohjata ja valvoa laitteiden käyttöä, tarjota hattaraa, järjestää taikashow'ta tai kisailuja.

Kesätapahtuman paketti on täysin räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan. Viihdemagia auttaa mielellään valitsemaan sopivat laitteet ja palvelut ottaen huomioon tapahtuman tai juhlan luonteen, paikan sekä budjetin. Esimerkkipaketti kesätapahtumasta sisältää taikashow'n ja lähitaikuutta, jotka viihdyttävät vieraita alueella kiertäen. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima erilaisia laitteita, kuten jalkapallodarts, ilmajalkapallo,  taikapallot, pomppulinna ja viihdepaketti, johon sisältyy useita pieniä pelejä ja välineitä.

Mikäli haluat tarjouksen esimerkkipaketista tai räätälöidä oman pakettisi, voit ottaa yhteyttä Viihdemagiaan yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta. Olemme myös tavoitettavissa puhelimitse, jos haluat lisätietoja. Voit seurata Viihdemagian Instagram- ja Facebook-sivuja nähdäksesi lisää kuvia ja videoita  laitteista, palveluista ja tapahtumista. Sieltä saat myös ajankohtaista tietoa uusista saapuneista laitteista mitkä eivät ole vielä ehtineet sivuille. 

Viihdemagia toivottaa viihtyisää kesää ja on valmiina auttamaan sinua luomaan ikimuistoisia tapahtumia ja juhlia!

Viihdeterveisin, Mika

Magiaterveisin, Roope