Skip to main content

email (1).svg roope@viihdemagia.fi

email (1).svg mika@viihdemagia.fi

telephone.svg 050-5398278

telephone.svg 044-2696770

facebook.svg   instagram.svg

Tietosuoja

9.9.2023

Pikkujoulujen ja Virkistyspäivien Taikaa ja Viihdettä

Kun pikkujoulukausi ja virkistyspäivät saapuvat, on aika harkita, miten voit tehdä näistä tapahtumista unohtumattomia. Oululainen Viihdemagia tarjoaa sinulle ja tiimillesi tai ystävillesi mahdollisuuden nauttia taikatemppujen ja viihteen maailmasta.

Taikuri Roope: Taikatemput ja Hymy

Ensimmäisenä esittelemme taikuri Roopen, joka tuo mukanaan taikaa ja hymyjä juhlasi keskipisteeseen. Roopen taikatemput ja taikashow ovat taatusti yleisön suosikkeja pikkujoulujen ja virkistyspäivien ohjelmassa. Oululainen taikuri Roope luo uskomattomia taikaelämyksiä, jotka saavat kaikki ihastumaan.

Monipuolista Viihdettä

Mutta Viihdemagia tarjoaa paljon muutakin kuin taikatemppuja. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman viihde- ja aktiviteettipalveluita, jotka sopivat täydellisesti pikkujouluihin ja virkistyspäiviin. Olipa kyseessä sitten joukkueiden kilpailuhenkinen yhteistyö tai rentouttavaa yhdessäoloa, meillä on ratkaisu.

Kaipaatko juhliisi lisää tunnelmaa? Tarjoamme vuokrattavaksi discovalot ja savukoneen,  jotka muuttavat pienen juhlatilan tanssilattiaksi ja luovat juhlaan viihtyisän tunnelman lisäten juhlien viihdearvoa entisestään. Kysy myös ilmapalloja, ilmapallotolppia, ilmapallokaarta tai kuvausseinää harjoitteluhinnoin.

Tulevaisuutta Silmälläpitäen

Viihdemagia on oululainen yritys, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea. Olemme erikoistuneet luomaan unohtumattomia elämyksiä juhliin ja tapahtumiin. Olipa kyseessä sitten pikkujoulut, virkistyspäivät tai muut tulevat tilaisuudet, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ohjelma.

Kiitos, kun harkitset Viihdemagian palveluita juhliesi iloksi ja viihteeksi. Tervetuloa mukaan taianomaiseen maailmaamme, missä taikuus ja hauskuus kohtaavat mm. pikkujoulujen ja virkistyspäivien juhlallisessa hengessä!